landschaftspark-emscherbruch.de

RSS | Comments RSS

Beställt en dimmer

Comments (0) No Comments»
May 17, 2014 at 8:34 am

Jag ser fram emot att få hem den Dimmer som jag nyss beställde. De brukar väl leverera saker inom någon eller några dagar. Jag vet inte om jag kommer lyckas installera den men jag hoppas verkligen det. Jag är inte så händig av mig men jag tänkte ändå prova på att göra det för jag skulle verkligen vilja ha en dimmer i mitt badrum. Jag tror att det skulle vara en väldigt bra grej för det är ju ofta som man vill ha olika ljus i badrummet. Jag brukar ju sminka mig kanske i en halvtimme på morgonen men det är ju bara under den halvtimmen som jag vill att det ska vara väldigt ljust i badrummet. Annars så tycker jag att det är mycket bättre om det är lite mörkare, då blir det liksom mycket mysigare och jag tror att det är väldigt bra faktiskt.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>